Vol 5, No 2 (2016)

Journal of Culinary Education and Technology

DOI: https://doi.org/10.21831/jcet.v5i2

Table of Contents

Articles


Fitria Ariza, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Prihastuti Ekawatiningsih, M.Pd, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1923
PDF

Lala Try Astuti, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Dr. Badraningsih Lastariwati, M.Kes, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1924
PDF

Agus Wibowo, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1925
PDF

Ebit Widiantoro, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Sutriyati Purwati, M.Si, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1926
PDF

aby kuncahayaningtyas, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Dr. Siti Hamidah, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1927
PDF

Muti'atul Mawaddah, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1928
PDF

Baiq Denta Riana Sari, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Dr. Endang Mulyatiningsih, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1929
PDF

Evi Agustiyani, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Dr. Siti Hamidah, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1930
PDF

Sinta Armalita, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Yuriani, M.Pd Yuriani, M.Pd, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1931
PDF

Arief Endarti, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia
Dr. Kokom Komariah, Universitas Negeri Yogyakarta, Indonesia

 10.21831/jcet.v5i2.1932
PDF